Rabu, 14 November 2012

Formanden har også en panik switch installere

Vi har set forskellige grader af vanvid, men jeg kan faktisk sige, hvad fik mig til at gennemgå denne banebrydende enhed af et bevægeligt Fort. Det er en en slags mobile arsenal, der kombinerer præsidentvalg komfort tyas mirasih samt nyskabende teknik. Alt er pakket og klar til at gå, men ikke så hurtigt som du tror. Med en acceleration af 15 sekunder fra 0-60 mph og en top hastighed ikke overstiger 60 mph vil du have mere end nok tid skal træffes forbavset som det passerer: dette er ikke en af disse nippy italienske biler, der overfører så hurtigt som lynet blinker før du kan sige det blinker!

Benzintank

Det har tilstrækkelig kapacitet til at gennemføre som en T-72 tank samtidig ikke at gå på kompromis om sikkerhed. Benzintank er stiv fyldt med specielt designede skum, som forhindrer, at det eksploderende selvom det lider en direkte ramt.

Forsvaret tilbehør

James Bond kan have et maskingevær udstyret amfibiefly-bil med revolverende licens plader og olie sprøjter, men det kan ikke hjælpe men bue til en Cadillac. Med panser belagt 8-tommer tykke døre, nattesyn kameraer, pumpe-handling haglgeværer, tåregas kanoner og en driver vindue hård nok til at modstå armour-piercing punkttegn, ville et maskingevær brusebad på December d.31 ikke afskrække det. På indersiden er en meddelelse centret på instrumentbrættet udstyret med GPS tracking system, et brandværnet system i bagagerummet samt en iltforsyning. Førerens vindue er den eneste, der åbner, men højst tre tommer. Der er også flasker af præsidentens blod om bord, hvis han har behov for en akut transfusion.

Karrosseri

Varme - hit - varme - og ramte igen. Nej, det er ikke en smed smedede jern organ. Det er en teknisk kombination af dobbelt hårdhed stål, aluminium, titanium og selv keramiske plader til at bryde op mulige prognoser. Cadillac en kabinet er en forstærket fem tommers stålplade, der kører under bilen for beskyttelse i det usandsynlige tilfælde af en bombe at placere nedenunder. Panser på kroppen er så tyk, at den har vægten af en kahytsdør på en Boeing 757 jet, og det så stærkt, at en dinosaur ikke ville bryde det hvis det sad på det stål.

Interiør

Bilens interiør sæder fire passagerer med et glas partition og kun formanden har en switch til at sænke den. Formanden har også en panik switch installeret som han kan bruge til at tilkalde hjælp og hans sæde har en udøvende pakke featuring en fold-på-lager-stationær pc, bærbar computer med Wi-Fi, state-of-the-art satellittelefon og en direkte linje til vicepræsident og pentagon. UPS, jeg glemte næsten - det er også tilsluttet telefonen.

Chauffør

Ved et andet navn kunne han også kaldes en Para-marine, som han er trænet af CIA til at klare i de mest krævende kørsel situationer. På et tidspunkt førte Allen Iverson sit hold til sejr med en tilskadekomne arm; Jeg formoder, at den Cadillac éns chauffør vil gøre meget mere.

Dæk

Dækkene er forstærket med Kevlar, Makuler og gennemboring resistente, med stål fælge nedenunder at aktivere bevægelse, selvom gummi nedgjorde væk.

Alle sagt og gjort, forbliver Cadillac en bilen til beat!

Andre fakta:

Pris: £300.000
Længde: 18 fod
Motor: 6,5 liter
Højde: 5 m 10 i
Brændstof økonomi: 8 kilometer til gallon
Max hastighed: 60 mph
Acceleration: 15 sekunder fra 0-60 mph

Tidak ada komentar:

Posting Komentar